Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Να ωφεληθεί από το ντέρμπι!


Καλησπέρα σε όλους!Διήμερη αποχή επιβεβλημένη καθώς ουσιαστικά απουσίαζαν και τα ματσ που μας ενδιαφέρουν..Και σήμερα στο όριο ήμουν να μην γράψω τίποτα όταν είδα τα ζευγάρια..Πολλά ματς με αποδόσεις καθαρά τοκογλυφικές και γενικά δύσκολα σταυρώματα..Με αυτά κι αυτά κατέληξα σε 3 επιλογές για χαλαρό ποντάρισμα ενώ μετά τις 8 θα έχω και επιλογές στο sms με βάση τους τζίρους αν έχουμε κάτι..Τους τζίρους που πληρώνουν διαρκώς τουλάχιστον σε συλλογικό επίπεδο..
Από δω λοιπόν θα πάρω τον άσσο για την Σλοβακία που με νίκη επί των λιθουανών, που μόνο στο μπάσκετ είναι καλοί,μπορούν να εκμεταλλευτούν το ματς της Εθνικής μας και να μπουν και πάλι στο κόλπο..
Από κει και πέρα θα πάρω το Χ2 της Ελλάδος μόνο και μόνο για την απόδοση..Δεν μπορείς να δίνει την Βοσνία σε τετοιες τιμές όταν δεν σε έχει κερδίσει στα 6 τελευταία ματς..
Και τέλος θα πάρω το διπλό των Ελβετών στην Κύπρο..Στο γήπεδο δεν ξέρω αν και οι παίχτες θα έχουν όρεξη για μπάλα με όσα έχουν συμβεί ή θα έχουν κάνει κανα πηγαδάκι και με λάπτοπ θα παρακολουθούν την συζήτηση στη βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου