Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μάχες παραμονής παντού!+ sms για το Σ/Κ με απόδοση πάνω από 40!!


Καλημέρα σε όλους!Ούτε κρύο ούτε ζέστη η μέρα χτες και μπαίνουμε πλέον σε ενα καυτό Σ/Κ με πολλά πρωταθλήματα να ρίχνουν αυλαία και να έχουμε μάχες παντού ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή..Οι επιλογές μας θα είναι για όλο το Σ/Κ καθώς πλέον οι αποδόσεις κατρακυλάνε για πλάκα..
Από εδώ θα πάμε μόνο με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους..Από την Ισπανία θα είναι η μερίδα του Λέοντος όπου οι Βαγιαδολίδ,Οσασούνα και Αλμερία αντιμετωπίζουν αδιάφορες ομάδες και μπορούν να κάνουν αποφασιστικές νίκες παραμονής..
Από την Αγγλία κρατάμε Τρανμίρ όπου αν θέλει να εχει ελπίδες παραμονής πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη Μπραντφορντ και να περιμένει υπόλοιπα αποτελέσματα..
Από Γαλλία θα πάρουμε τον άσσο για τη Σοσό που έχει κάνει την ολική επαναφορά εκεί που την είχανε όλοι ξεγραμμένη και αντιμετωπίζει μια Νις που με τη νίκη που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά σώθηκε!
Και κλείνουμε την Πάσος..Που από Κύκνος πέρσι έγινε ασχημόπαπο και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της για την παραμονή..Οφείλει στο φινάλε να σοβαρευτεί να κάνει το διπλό και να περιμένει να δει τι θα κάνει την ίδια ώρα η Μπελενένσες..
Στο sms του Σαββατοκύριακου θα πάμε με 6 επιλογές και συνολική απόδοση πάνω από 40.00!!!
Για τα sms tip στέλνετε:
ΤΧΤ KENO BETORAMA ΣTO 54344(1.23 EYΡΩ)(ΕΛΛΑΔΑ)
TXΤ ΚΕΝΟ ΒΕΤ  ΣΤΟ 7510(1.31 ΕΥΡΩ)(ΚΥΠΡΟΣ Cyta και Vodafon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου