Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Θέμα επιβίωσης!


Καλό μήνα σε όλους!Ο προηγούμενος για μας έκλεισε εντπυωσιακά με 8/8 επιλογές το Σ/Κ και συνολική απόδοση κοντά στο 100!!Αν ρίξετε μια ματιά στον πίνακα θα δείτε ότι έχει πρασινίσει ο τόπος!
Για σήμερα με Αγλλία δεν έχω κανένα σκοπό να ασχοληθεί ενώ και ο υπόλοιπος πλανήτης που έριξα μια ματιά στους τζίρους για το sms δεν ασχολείται..
Έτσι και εγώ βάση τζίρων κατέληξα σε μια τριάδα στο sms από Σκανδιναβία και τουρκία ενώ και εδώ κράτησα 3 σημεία με απόδοση κοντά στο 4.50!
Ξεκίνημα από τα δικά μας και το Χ2 για τον Άστερα..Με έναν πόντο ο Πανιώνιος σώζεται και τυπικά αλλά δεν καίγεται κιόλας ενώ ο Αστέρας συνεχίζει εντυπωσιακά την πορεία του..Με Χ2 είμαστε καλυμμένοι νομίζω..
Από και και πέρα πέρνω με ρίσκο τον άσσο για την Μπρόντμπι που παλεύει για την ύπαρξη της..Με την επανέναρξη έχει δείξει σημάδια ζωής και θα κρατήσω τον άσσο..
Και θα κλείσω με Ιρλανδία..Η Γιου Σι ντι τα χούμε πει είναι μετριότατη και με κάκιστη άμυνα ενώ η Σλίγκο δείχνει έτοιμει να υπερασπιστεί τον τίτλο της..Με βάση της εικόνα των 2 ομάδων στο ξεκίνημα το διπλό έχει προβάδισμα..
Προσωπικά θα κάνω μια δυάδα τα 2 μικρά και θα πάρω την Μπρόντμπι σε μονό αποδεκτό!
Για τα sms tip στέλνετε:
ΤΧΤ KENO BETORAMA ΣTO 54344(1.23 EYΡΩ)(ΕΛΛΑΔΑ)
TXΤ ΚΕΝΟ ΒΕΤ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ 7510(1.31 ΕΥΡΩ)(ΚΥΠΡΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου