Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα καταφέρνει χωρίς Ευρώπη!



Καλή Κυριακή σε όλους!!Μέτρια η χτεσινή μέρα όπου βγάλαμε την δυάδα των τζίρων αλλά μας χάλασε η τριάδα για ένα γκοl και στα sms tips μείναμε στο 50% και το βράδυ περάσαμε δυάδα Αμερικάνικη που δώσαμε στο facebook..
Για σήμερα Κυριακή έχουν ανανεωθεί τα sms tips με καλές και καλοπληρωμένες επιλογές ενώ από δώ θα πάμε με μια τριάδα και ένα σύστημα 3-4!
Στην τριάδα θα πάρουμε τον ΑΠΟΕΛ που μετά το άδοξο τέλος των ευρωπαικών υποχρεώσεων τα δίνει όλα στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή και σκοράρει κατά βούληση..Δεύτερη επιλογή ο άσσος για την φιλόδοξη Σεντ Ετιέν που αν θέλει να μην ξεμείνει από νωρίς από στόχουν καλείται να περάσει το εμπόδιο της Ρεμς..Την τριάδα θα κλείσει το 1Χ διπλη ευκαιρία για την μίνι φορμαρισμένη Γκέφλε που ψάχνει κάποιους βαθμούς ακόμα για την παραμονή κόντρα στην αδίαφορη Κάλμαρ..
Στο σύστημα θα πάμε με το διπλό για την Μπόντογκλιμ κόντρα στην υποβιβασμένη Άλτα,τον ασσο για την Γκρέμιο κόντρα σε μια Σάντος που μετά τον μεσοβδόμαδο τίτλο ίσως παρουσιαστεί άδεια από κίνητρο,το πιθανό Χ μεταξύ Πλατανιά και Ξάνθης με τις 2 ομάδες να παίζουν πολύ αμυντικά..Και την πρόταση θα κλείσει το διπλο για το Λος Άντζελες που κηνυγάει τα μπαρ΄ζ και πείθει αρκετά τελευταία..

Ανέβαζουμε το ρίσκο στα sms tips της Κυριακής και αυτό φαίνεται από τις αποδόσεις του 2.05 και 1.86 που δίνουν οι επιλογές μας!Τα σημεία όμως έχουν καλές τύχες..

Για τα sms tip στέλνετε:
ΤΧΤ KENO BETORAMA ΣTO 54344(1.23 EYΡΩ)(ΕΛΛΑΔΑ)
TXΤ ΚΕΝΟ ΒΕΤ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ 7510(1.28 ΕΥΡΩ)(ΚΥΠΡΟΣ)


ΤΡΙΑΔΑ
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λ..............................1(1.45)
Σεντ Ετιέν-Ρεμς.......................................1(1.55)
Γκέφλε-Κάλμαρ..............................1Χ(Δ)(1.40)

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4(5 ΣΤΗΛΕΣ)
Άλτα-Μπόντογκλιμ................2(1.70)
Πλατανιάς-Ξάνθη...................Χ(2.90)
Γκρέμιο-Σάντος......................1(1.80)
Κολοράντο-Λος Άντζελες......2(2.20)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου