Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ!!

Γράψου κι εσύ απο τα banner μας και ξεπέρασε τον!!!

Αν η σωστή επιλογή ενός σημείου είναι δύσκολη υπόθεση και οι σωστές επιλογές σημείων σε παρολί δύο, τριών ή τεσσάρων αγώνων δυσκολότερη, τότε να επιλέξεις σωστά τα σημεία σε παρολί δεκατεσσάρων αλλά και δεκαέξι (16) αγώνων μοιάζει αδύνατο. Για όλους; Όχι βέβαια, αφού εδώ εμείς στη Sportingbet έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τον Μάριο Σ. ο οποίος τίναξε τη μπάνκα στον αέρα, επιλέγοντας σωστά τα σημεία σε δύο παρολί, το ένα αποτελούμενο από δεκατέσσερις (14) αγώνες και κόστος €200, ενώ το άλλο αποτελούμενο από δεκαέξι (16) αγώνες και κόστος €170, τα οποία του απέφεραν €56.313 και €435.587 αντίστοιχα, δηλαδή σύνολο περίπου €491.000!

Πως σκέφτεσαι ν’ αξιοποιήσεις αυτό το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ήταν η πρώτη, αυθόρμητη ερώτηση στο μεγάλο νικητή. Αφού αστειεύτηκε αρχικά μαζί μας λέγοντας ότι:
Mάλλον θα τα παίξω όλα στο κόκκινο της ρουλέτας, στη συνέχεια αποκρίθηκε: οι εποχές είναι δύσκολες και μία αγορά ενός σπιτιού μοιάζει ακόμα καλή επένδυση.
Πώς όμως οδηγήθηκε ο παίκτης στη δημιουργία ενός παρολί δεκαέξι (16) αγώνων, όπου τη μερίδα του λέοντος είχαν τα φαβορί (15);
Συνήθως επιλέγω τα φαβορί, αν και όλο αυτό τον καιρό με απογοητεύουν! Μέχρι το βράδυ της Κυριακής φυσικά...

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην τον ρωτήσουμε αμέσως μετά, πως αποφάσισε στο παρολί των δεκαπέντε αγώνων όπου επικρατούσε ο νόμος των φαβορί, να αυξήσει κατά μία τις επιλογές του συμπεριλαμβάνοντας τον άσο της Ξάνθης! Μήπως κατά λάθος;
Η Ξάνθη ήταν όλο το ρίσκο του δελτίου, μου άρεσε αρκετά η απόδοση που είχε και ίσως να λειτούργησαν σιωπηλά τα παναθηναϊκά μου αισθήματα που ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα… (γέλια)!

Στο liveplay της Sportingbet

Σχεδόν όλους του αγώνες τους παρακολούθησα μέσω του liveplay! Ειδικά τον αγώνα της Μποταφόγκο κατά τη διάρκεια του οποίου όταν το σκορ ήταν 1-1 δεν ήταν και το καλύτερο μου! Για κάποια στιγμή από το άγχος μου σταμάτησα να το βλέπω και πήγα στο σαλόνι να δω “Dancing on Ice” μήπως και ξεχαστώ! Όταν το σκορ έγινε 2-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό 3-1 άρχισαν οι πανηγυρισμοί.
Βρίσκει ελκυστικό το διαδικτυακό περιβάλλον της Sportingbet σε τέτοιο βαθμό ώστε να το προτείνει στους φίλους του;
Εδώ και αρκετούς μήνες το έχω προτείνει σε πάρα πολλούς φίλους μου. Από την στιγμή που ξεκίνησα να παίζω με εσάς δεν έχω γραφτεί σε άλλη εταιρία παιχνιδιών στο διαδίκτυο και δικαιώθηκα.
Οσο για το αν έχει δοκιμάσει τις άλλες υπηρεσίες της Sportingbet (mobile betting, poker, casino, games) ο Μάριος Σ. απάντησε:
Εχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα που προσφέρετε, εκτός από το mobile betting. Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες, αλλά θα σας βαθμολογούσα με 9 (άριστα το 10) γιατί πάντα υπάρχει ένα περιθώριο ανανέωσης και βελτίωσης.
Αφού μας ευχαρίστησε για τη σύντομη συνομιλία και τα συγχαρητήρια που δέχτηκε απ’ όλη την ομάδα της Sportingbet, μας παρακάλεσε διακριτικά να ολοκληρώσουμε τη συζήτηση δεδομένου ότι: μόλις ολοκληρώθηκε και ο τελευταίος αγώνας (Μποταφόγκο) ήπια δύο μπουκάλια βότκα για να το γιορτάσω!!

Θέλεις να είσαι εσύ ο επόμενος νικητής; Μη χάνεις λεπτό! Ελα τώρα στη Sportingbet και παίξε στην πληθώρα ειδικών στοιχημάτων που σου προσφέρονται, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και πολλά ακόμα αθλητικά και όχι μόνο γεγονότα!


Παρολί 16 αγώνωνΠαρολί 14 αγώνων
ΑγώναςΣημείοΑπόδοσηΑγώναςΣημείοΑπόδοση
Νασιονάλ v Φεϊρένσε11.91Ρεάλ Μαδρίτης v Αθλετίκ Μπιλμπάο11.18
Μποταφόγκο v Ρεσέντε11.40Μπενφίκα v Ζιλ Βιθέντε11.13
Ρεάλ Μαδρίτης v Αθλετίκ Μπιλμπάο11.18Μπραγκαντίνο v Παλμέιρας22.20
Μπενφίκα v Ζιλ Βιθέντε11.13Γκοΐας v Απαρεσιντένσε11.30
Μπραγκαντίνο v Παλμέιρας22.20Πόρτο v Γκιμαράες11.25
Γκοΐας v Απαρεσιντένσε11.30Μάλαγα v Μπαρτσελόνα21.29
Πόρτο v Γκιμαράες11.25Μποταφόγκο v Ρεσέντε11.40
Μάλαγα v Μπαρτσελόνα21.29Αλκή v ΑΕΛ Λεμεσσού21.90
Μπράγκα v Ρίο Αβε11.36Νασιονάλ v Φεϊρένσε11.91
Αλκή v ΑΕΛ Λεμεσσού21.90Αρσεναλ v Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ22.50
Ξάνθη v Ολυμπιακός16.50Λουκόν v Λυών21.29
Αρσεναλ v Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ22.50Αμβούργο v Μπορούσια Ντόρτμουντ21.80
Λουκόν v Λυών21.29Ουντινέζε v Κατάνια11.15
Αμβούργο v Μπορούσια Ντόρτμουντ21.80Μπράγκα v Ρίο Αβε11.36
Νοβάρα v Μίλαν21.40


Ουντινέζε v Κατάνια11.15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου