Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εγγραφή για ένα χρονο=Εισητήριο διαρκείας της ομάδας σας!!!

http://www.betotips.net/index.php?&aff_id=6&banner_id=6
Προσφορά χωρίς προηγούμενο! Μόνο στο www.betotips.net!
Άλλη μια μέρα με το απόλυτο στο www.betotips.net, καθώς πέρασαν όλες οι προτάσεις των tipsters μας με τους SIR (2/2), Goaltzi (1/1) και Specialist (1/1) και φυσικά 3 στα 3 tips of the day!
Σήμερα Σάββατο συνεχίζουμε με νέες επιτυχίες και ταμεία!

Και μία ανεπανάληπτη προσφορά... Προλάβετε την ετήσια συνδρομή μας (12 μήνες) στην απίστευτη τιμή των 70 ευρώ και αποκτήστε πρόσβαση 1 έτους στις κερδοφόρες υπηρεσίες μας.

Επίσης με κάθε ετήσια συνδρομή λαμβάνεται εκπτωτικό κουπόνι αξίας 30 ευρώ για μελλοντική χρήση των υπηρεσιών μας καθώς και παίρνετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδας και εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο.


Τέλος, η μεγάλη μας προσφορά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη... Με κάθε ετήσια συνδρομή στην κανονική τιμή (120 ευρώ) παίρνετε μαζί εκπτωτικό κουπόνι αξίας 30 ευρώ για μελλοντική χρήση των υπηρεσιών μας αλλά και χωρίς κλήρωση ένα εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδας...

Στο www.betotips.net χαρίζουμε ταμεία αλλά και δώρα... Σας θέλουμε όλους κοντά μας στο δρόμο για τις καθημερινές επιτυχίες! Πρόλαβε τώρα τη μεγάλη μας προσφορά.. τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει από στοιχηματικό site στην Ελλάδα! Εμείς τολμάμε γιατί μιλάμε με αποδείξεις!


SIR (2/2)
Al Jazira Club - Bani Yas : 1 στο 1.50 (Η.Α.ΕΜΙΡΑΤΑ)
Al Ettifaq - Al Fateh : 1 στο 1.55 (ΣΑΟΥΔ. ΑΡΑΒΙΑ)

Goaltzis (1/1)
Γκινγκάμπ - Ανζέ : Under 2.5 στο 1.65

Specialist (1/1)
Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν : lay 0-0


Έλα κι εσύ στη μεγαλύτερη στοιχηματική σελίδα που σε στέλνει κάθε μέρα στο ταμείο... και όχι ΜΟΝΟ!!!
http://www.betotips.net/index.php?&aff_id=6&banner_id=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου