Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ??

Σε αυτό το Ευρωμπάσκετ έχεις ένα ακόμη λόγο να ποντάρεις την Εθνική Ελλάδος στη Unibet, γιατί τώρα οι κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς γίνονται ακόμη υψηλότερες, και μάλιστα με απόδειξη!

Η Unibet προσφέρει μόνο στους Έλληνες φίλους της 20% μεγαλύτερα κέρδη σε όλους τους αγώνες της επίσημης αγαπημένης για όλο το Ευρωμπάσκετ! Είναι μία προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει από καμία εταιρία για όλη τη διάρκεια ενός τόσο σημαντικού τουρνουά.

Μάλιστα, κάθε παίκτης μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την προσφορά όχι μόνο μία φορά αλλά σε όλους τους αγώνες της εθνικής και επιπλέον δεν υπάρχει μέγιστο ποσό αφού όσο περισσότερο κερδίζει κάποιος τόσο μεγαλύτερο είναι και το μπόνους του!

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς για κέρδη άνω των 5 ευρώ (και τα πολλαπλάσια τους) στο πρώτο στοίχημα που θα βάζεις σε αγώνα της εθνικής θα παίρνεις 20% επιπλέον στα κέρδη σου!



Αυτή η προσφορά σε συνδυασμό με τις κορυφαίες αποδόσεις στο Ευρωμπάσκετ αλλά και τη δωρεάν μετάδοση από τη Unibet TV όλων των αγώνων της διοργάνωσης έχουν ανακηρύξει τη Unibet αγαπημένη εταιρία όλων των φίλων του μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου