Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

12/06 Tennis Picks

Kαλημέρα φίλοι,
Χθες δεν τα πήγαμε καλά, καθώς ο Μοnfils ηττήθηκε από τον εξαιρετικό Κohlschreiber και ο Murray διέλυσε τον Roddick. Σήμερα, το πρόγραμμα είναι περιορισμένο, όμως έχω εντοπίσει δύο καλά σημεία που θα αναλύσω στη συνέχεια.


Ο Κohlschreiber(49) αντιμετωπίζει τον Petzschner (71). Ο Φίλιπ έχει δείξει δείγματα του τεράστιου ταλέντου αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πόσο αδικεί τον εαυτό του. Αν τον παρακολουθήσει κανείς στα καλά του η ποιότητα του είναι επιπέδου 20αδας, όμως παρουσιάζει πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση του. Στο Halle παίζει σε φουλ ρυθμούς, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τους Stebe, Dolgopolov, Hewitt, Monfils, και σίγουρα θα μας απασχολήσει εν' όψει Wimbledon. Από την άλλη μεριά, o Petzschner παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στις μεγάλες διοργανώσεις, είναι πλήρως ανταγωνιστικός απέναντι σε ανώτερους ποιοτικά αντιπάλους, ενώ έχει βάλει μια πινελιά επιθετικότητας στο παιχνίδι του. Οι νίκες του απέναντι σε Raonic και Berdych του δίνουν αέρα νικητή αλλά παράλληλα τον γεμίζουν με άγχος ενόψει του σημερινού αγώνα. 

Κατά τη γνώμη μου, ο Κohlschreiber, έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη, οδηγεί την κούρσα με 2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια και είναι σαφώς καλύτερος στο χόρτο. Πάω με νίκη Kohlschreiber σε απόδοση 1.67.



Το δεύτερο σημείο μας, είναι από τον τελικό του Μπέρμιγχαμ, ανάμεσα σε Lisicki και Ηantuchova.  Oι φιναλίστ έχουν συναντηθεί μία φορά, σε κλειστό το 2009, και η Hantuchova επικράτησε εύκολα με 2-0 (6-0,6-2). Η Lisicki για διάφορους λόγους έχει κατρακυλήσει στο 100  και σίγουρα θέλει να ανέβει όσο το δυνατόν ψηλότερα για να πάρει καλύτερη θέση στο Wimbledon. H νεαρή Γερμανίδα παίζει εξαιρετικό τένις στο τουρνουά, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τις Date, Flipkens, Paszek, Rybarikova και Peng. Παρά την καλή της απόδοση δεν πείθομαι για νίκη απέναντι στην Hantuchova, καθώς αντιμετώπισε παίκτριες είτε του ίδιου επιπέδου είτε ντεφορμέ (Peng). 

Όσον αφορά την Ηantuchοva, η Σλοβάκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας ηττηθεί μόνο από Petkovic και Kuznetsova στα τελευταία δέκα παιχνίδια, αντίπαλοι που δεν μπορούν να συγκριθούν με τη Lisicki. Απέναντι στην Ivanovic στον προηγούμενο γύρο, έδειξε ψυχικά αποθέματα ανεβάζοντας θεαματικά την απόδοση της μετά την απώλεια του πρώτου σετ. 

Κατά τη γνώμη μου είναι  η νίκη της Σλοβάκας είναι στοιχηματική ευκαιρία και η απόδοση του 1.67 με ικανοποιεί.



Συνοπτικά

Kohlschreiber - Petzschner  1  1.67  50 units

Lisicki - Hantuchova  2  1.67  50 units



Θα τα παίξω και σε παρολί, απόδοση 2,78 me 30 units.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου