Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ-ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Τις καλησπέρες μου!!Το κουπόνι έκλεισε ιδανικά χτες με 9/11 εκτιμήσεις και κλείσαμε ένα τετραήμερο με σερί ταμεία..
Σήμερα στοισηματικά δεν βλέπω κάτι ζεστά εκτός από την νίκη για την Ναντ αλλά χαλαρά..Γι αυτό και ειπά να γράψω λίγα λόγια για τον διαγωνισμό που λέγαμε.Αυτήν την εβδομάδα θα γίνει εικονικά χωρίς χρηματική συμμετοχή και θέλω την συμμετοχή αυτών που έχουν σκοπό να συμμετάσχουν και σε αυτόν που θα γίνει με χρήματα.Η συμμετοχή από την επόμενη βδομάδα για όσους θα θέλουν να συμμετέχουν θα είναι μια paysafe των 10 ΕΥΡΩ...Θα ήθελα η συμμετοχή να είναι μικρότερη αλλά αυτό είναι το ελάχιστο ποσό με αυτόν τον τρόπο..

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
-Κάθε εβδομάδα θα κάνω μια επιλογή 5 αγώνων..Εσεις καλείστε να μου στείλετε mail ΣΤΟ blogodiagonismos@yahoo.gr..Για κάθε ματς θα διαλέγετε ένα μόνο σήμειο υποχρεωτικά,1-Χ-2 Π.Χ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ...........Χ

-ΣΤΟ MAIL θα γράφεται είτε ενα ονοματεπώνυμο είτε ένα ψευδώνυμο μαζί με τα παιχνίδια και τις εκτιμήσεις σας γι αυτά,καθώς και τον κωδικό μιας paysafe των 10 ευρώ..

-Για να ισχύει ο διαγωνισμός απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 6 ατόμων..

-Μπορείτε να στέλνετε τις συμμετοχές σας μέχρι την παρασκευή τα μεσάνυχτα για κάθε διαγωνισμό..

-Πριν την έναρξη των αγώνων θα δημοσιεύω στο blog τα ονόματα των συμμετεχόντων και τις εκτιμήσεις τους για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια για τον νικήτη..

-Η εγκυρότητα των κωδικών για την paysafe θα ελέγχεται καθώς αυτή θα την κάνω κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό εταιρείας που διατηρώ..

ΝΙΚΗΤΗΣ
-Νικητής θα ανακηρρύσεται αυτός που πετυχαίνει τον μεγαλύτερο αριθμό σωστών προβλέψεων για τους 5 αγώνες που θα έχω ορίσει..Αυτός θα κερδίζει το ποσό από τις paysafe που θα έχουν μαζευτεί πλην μιας που θα μένει στο blog για την διεξαγωγή του διαγωνισμού..

-Σε περίπτωση ισοπαλίας στην πρώτη θέση θα κερδίζει αυτός που έστειλε το mail νωρίτερα γι αυτό και όταν θα βάζω τα ονομάτα και τις εκτιμήσεις θα προσθέτω και την ημερομηνία και ώρα αποστολής του mail..

Υ.Γ ΟΙ ΚΑΝΌΝΕΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ όποιον ενδιαφέρεται στο blog betaloudas.blogspot.com

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ MAIL
ΟΜΑΔΑ 1-ΟΜΑΔΑ2..................ΣΗΜΕΙΟ
ΟΜΑΔΑ 1-ΟΜΑΔΑ2..................ΣΗΜΕΙΟ
ΟΜΑΔΑ1-ΟΜΑΔΑ2...................ΣΗΜΕΙΟ
ΟΜΑΔΑ1-ΟΜΑΔΑ2...................ΣΗΜΕΙΟ
ΟΜΑΔΑ1-ΟΜΑΔΑ2...................ΣΗΜΕΙΟ

ΟΝΟΜΑ.........
ΚΩΔΙΚΟΣ PAYSAFE..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου