Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ..ΑΥΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ..ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΕΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..Η ΜΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ..
ΖΥΡΙΧΗ-ΜΙΛΑΝ.........................2
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΡΕΑΛ.........................OVER

2 σχόλια:

  1. Πράγματι το πρόγραμμα σήμερα είναι περίεργο.
    Θα κρατήσω το over της Ρεάλ από αυτά που προτείνεις. Μου φαίνεται αρκετά πιθανό, αφού και οι δυο ομάδες σκοράρουν με ευχέρεια.
    Ενα σημείο που θα επιλέξω είναι το 2 της Μπάγερν.
    Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο περίεργο, γιατί η φετινή Μπάγερν ακόμη ψάχνει τις ισορροπίες της αλλά τα αποτελέσματά της στο CHL σε σχέση με αυτά των Ιταλών δεν είναι τόσο χειρότερα. Αν εξαιρέσουμε την εντός έδρας ήττα της Μπάγερν από τη Μπορντό, στα υπόλοιπα ήταν "μία η άλλη" με τη Γιουβέντους. 5-4 τα γκολ της Μπάγερν στον όμιλο, 3-3 των Ιταλών. Ένας αγώνας είναι, θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, έχουν την εμπειρία, στο πρωτάθλημά τους έχουν μια σταθερότητα στα τελευταία οκτώ ματς (οι ιταλοί έχουν δυο ήττες στα 8 τελευταία), δύσκολο είναι αλλά θα το ρισκάρω στο διπλό.
    Το τελευταίο σημείο για σήμερα θα είναι το Χ της Μπλάκπουλ. Με σκορ 0-0 ή 1-1. Θεωρώ ότι η Μπλάκπουλ μπορεί να φέρει το Χ, ζητά ένα θετικό αποτέλεσμα και πετυχαίνει τη Μίντλεσμπρο όχι και στην καλύτερή της φόρμα, όπως δείχνουν τα τελευταία της αποτελέσματα.
    Με αυτήν την τριαδούλα θα πορευθώ σήμερα (Ε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3..ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ..ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ..ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΛΙΚΑ!ΑΥΡΙΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 Η 3 ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή