Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΡΕΑΛ..

Γράφαμε χτες για όποιον παίζει ΟΠΑΠ πως παίζουμε και Ρεάλ ακόμα και με το χάντικαπ..Η Ρεάλ κέρδισε με το φτωχό 1-0 αλλά το χάντικαπ για τον ΟΠΑΠ έκανε το παιχνίδι Χ και αυτό δεν μας επιτρέπει να πούμε ότι πληρωθήκαμε γιατί όσοι παίζουν ΟΠΑΠ το χάσανε..Πάμε στα σημερινά όπου για να κάνουμε τριάδα θα χρησιμοποιήσουμε και το μπάσκετ..Πάμε λοιπόν με απλές νίκες για Ρεάλ και Σιένα καθώς οι 2 ομάδες είναι πολύ καλύτερες απο τις αντιπάλους τους..και από ποδόσφαιρο παίζουμε διπλό καλυψη χ την Μαριτίμο,την οποία είδα με την Πόρτο και μου άρεσε αρκετά σαν ομάδα..Ενδεικτικά ποντάρουμε 45 ευρώ στην βασική τριάδα και 15 ευρώ στην μικρή κάλυψη του χ..Για όσους παίζουν ΟΠΑΠ τα μπασκτετικά ίσως καλύπτουν και τα χάντικαπ..

4 σχόλια:

  1. Ωραίο blog, φίλε !
    Κάνεις και καλές προσπάθειες. Μπράβο !
    Για σήμερα μου φαίνεται καλό σημείο και η ΣΕΡΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ. Απέκλεισε ΓΚΟΙΑΣ και ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ για το θεσμό και τώρα έχει τη ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ που εκτός έδρας,σε όσο καλή φορμα και να ναι, θα είναι ευχαριστημένη με ένα σκορ που θα τις δίνει τύχες στην επανάληψη. Για μένα άσσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!το παλεύω αρκετά γιατί μου αρέσει το στοίχημα και γενικά το διάβασμα πάνω σε αυτό..μαζί σου για πορτένιο,αλλά θα το κάνω αλλιώς..Ασσο παλμειρας και ασσο μικρη καλυψη στο χ για πορτενιο ωστε και στο χ να εχουμε μικρο κερδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολα πάλι !
    Δεν βρίσκονται στηρίγματα καθόλου τον τελευταίο καιρό. Η ΡΕΣΙΦΕ προηγήθηκε 0-2 μέσα στο Palestra!!
    Και η ΠΟΡΤΕΝΙΟ έπαιξε αρκετά ....φιλικά τους Βραζιλιάνους. Ούτε μια κλωτσιά, ούτε μια κάρτα !
    Δύσκολα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το στοίχημα έχει γίνει δύσκολο σπορ τελευταία..Εχεις απόλυτο δίκιο..Αλλα πιστεύω πως θα βρούμε γρήγορα και πάλι ρυθμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή